Gyártó tevékenységek

AUTÓIPARI ALKATRÉSZGYÁRTÁS, PROGRESSZÍV SAJTOLÁS NAGY HATÉKONYSÁGÚ GYÁRTÓKAPACITÁSOKKAL

Az utóbbi tíz év folyamán megvalósított, autóiparra koncentrált fejlesztéseink eredményeként létrejött automatizált préstechnikai felszereltségünk (40-400 tonnáig), robot hegesztőberendezéseink és ellenálláshegesztő gépeink, továbbá CNC-forgácsólókapacitásaink, porfestő üzemrészünk, valamint a KTL-festés, galvanizálás és egyéb felületkezelési eljárások (pl.nitridálás) terén kialakított kiváló kooperációs kapcsolataink lehetőséget nyújtanak különféle autóipari sajtolt, hegesztett lemezalkatrészek kiemelt pontossági és minőségi követelményeknek megfelelő,  nagyszériás gyártásához, igényre szabott felületkezelési megoldásokkal.

PRÉSTECHNIKAI AUTOMATIZÁLÁSI BERENDEZÉSEK GYÁRTÁSA, FORGALMAZÁSA

A Dometal Kft. által gyártott préstechnikai kiszolgáló – szalaglecsévélő, szalagegyengető és adagoló – berendezések gazdaságos megoldást kínálnak minden présüzemnek, mellyel a nagyszériás lemezmegmunkálást végző vállalatokat nem csak a termelékenység, hanem a rentabilitás szintjén is igazán versenyképessé teszik.

Termékpalettánkban az 50 mm szélességű költséghatékony pneumatikus szalagadagolási megoldásoktól az 1200 mm anyagszélesség feletti nagy teljesítményű hengeres adagoló berendezésekig különféle megoldásokat kínálunk felhasználásspecifikus igények figyelembevételével.

ÉPÍTŐIPARI GÉPGYÁRTÁS

A DOMETAL Kft. több mint 20 éve gyártja és forgalmazza Dokker márkanéven építőipari gép termékcsaládját.

A "Dokker” betonkeverő gépek a barkácsolók, hétvégiház-építők és az ipari felhasználók igényeit is kiszolgálják. A kiváló minőséget képviselve több tízezer építkező munkáját segítik nem csak Magyarországon, hanem Európa-szerte.

SZERSZÁMGYÁRTÁS, SZERSZÁM KARBANTARTÁS

Autóipari alkatrészeink gyártásához használatos sajtolószerszámaink egy részét – lépéses vagy progresszív kivitelben – saját gyártásban készítjük el, másik részét jól bevált szerszámgyártó partnereink segítségével biztosítjuk megrendelőink részére, szigorú határidők betartásával, magas szintű minőségi követelményeknek megfelelve.