Minőségpolitika

Tevékenységünket partnereink igényeinek és elvárásainak megfelelően végezzük. Arra törekszünk, hogy vállalásaink egyértelműek, teljesíthetőek és mérhetőek legyenek, ill. megfeleljenek a kitűzött határidőknek és az elvárt termékminőségnek.

A környezet védelme, a minőség fenntartása és folyamatos fejlesztése, valamint az autóipari beszállítói pozíciónk megtartása és megerősítése érdekében a DOMETAL Kft. az ISO/TS 16949:2009 szabvány szerint integrált minőségirányítási rendszert működtet.

Minőségpolitikánkkal összhangban célunk a vevőinkkel való hosszú távú, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolat fenntartása, melynek alapelemei a költséghatékonyság és a rugalmasság. Hangsúlyt helyezünk vállalati kultúránk fejlesztésére, a humánerőforrások folyamatos képzésére, a hatékony marketing- és információs rendszer működtetésére.

Tevékenységünket a vonatkozó törvényi előírásoknak, jogszabályoknak megfelelően és azokkal összhangban végezzük. Célunk, hogy a piaci igényekhez igazodó fejlesztésekkel, folyamatos alkalmazkodással mind magasabb színvonalon elégítsük ki megrendelőink igényeit.

Megrendelőink, partnereink elismerései: